Snart blir det helg igen

Bara torsdag kvar innan man kan räkna med helg, på fredag är det ingen skola då vi ska på UF-företags mässa i Västerås mellan 11.30 -14.30 ..hur skönt? Massor! Så hoppas torsdagen går fort så kommer helgen snabbare! Börjar i alla fall morgondagen med sovmorgon till 11.35, har engelska, företags ekonomi och spanska, tråkiga lektioner men slutar klockan 15 i alla fall.

Efter skolan ska jag nog gå upp till min farmor och hjälpa henne att städa hennes lägenhet och sedan vid 17.30 blir det att styra sin kos mot Odensvi för att ha styrketräning med fotbollen, absolut bravo!

Hade träning idag med, gick väl bra dock kändes det som kroppen var bra seg! Men blev en skön träning med mycket skottträning och sedan mycket tvåmål, det gillas och något som gillas mer är att vi inte behövde löpa!

Fick även veta lite inför fotbollslägret som vi åker på, på torsdag nästa vecka, ska bli sjukt roligt! Vi styr oss mot Kristineham och jag ska dela stuga med Denise, Kolmin och Tove, kan bli en sjutk rolig stuga och kan ju inte tro att vi kommer låta våra grannar vara ifred inte, haha!

Nu taggar vi dock för torsdag och en skön sovmorgon!

Chingching - Ling

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Fyll i ditt namn:
Kommer du tillbaka?

Fyll i din E-postadress: (publiceras ej)

Fyll i din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0