De är inte lätt när de är svårt

Jadu vad ska man säga sen sist man blogga. Hade ju påsklov och de va väldigt kul och den spenderades tillsammans med min underbara familj och mina brudar vi gjorde allt mellan himmel och jord som till exempel att köra runt på kvällen och skrika roliga saker som mummsss, heting och massa till folk som gick och de va väldigt kul förutom att vi sa de till några och så blir trafikljuset rött och då blev de pinsamt. vi va även på malmön mitt i matten,grillade lite överallt,mys hemma hos bettan och fest i marres brors lägenhet. de fanns en sak jag saknade ganska mycket på lovet och de va en speciell person som säker vet själv vem jag menar. tisdags så blev de köra spinning tillsammans med lina och igår träna med frida,idag blev de fika med brudarna på stan sen simning med frida och sen äta och fika på latte, kan nog säga att kaffe inte är våran grej. ibland blir saker inte som man har tänkt sig vissa saker blir sämre och andra bättre. men kan nog säga att jag har världens bästa familj och vänner som jag älskar så mycket. Imorgon så är de fredag och helg. Nästa vecka så väntar nationellaprov i tyska och engelska tror att svenskan också är då men är inte säker så får väl se hur de kommer gå. det känns som att sommaren är här och de är underbart. Finns väl inge med att säga så pussshej:* // Afsana

de finns ett litet barn inom oss alla


kepsiii


tjena mittbena... idag köpte jag mig en keps, och jag älskar den redan! imorgon måste afsana också köpa en tycker jag:D! fårse när jag inviger den, kan bli redan imorgon kanske, h0h0...  inte okej att jag börjar bli sjuk också. missar så mycke träning då-.- nu ska jag fara in i duscha äta en banan dricka oboJ och sova , hihi nattinuffsan!

Thing's change

A few days ago we talked all night and you made me smile when I was angry and sad, you are the only one that I want by me side all my life. The thing I dont understand is how this happened to us, I want everything to go back to how it was. Saknar dig vännen min<3

hårdhäng med tjejorna!



hallå mamma mu! här sitter vi o softar i marres soffa säger vi.. faktume är vi i hennes brorsas lägenhet. snart ska vi ut och lira lite kubb, hähäähäh! sen vet jag inte vad som händer det återstår och se.. piz!


Tisdag

Kan ju säga att kvällen hemma hos Koppen med Karin,marre och julia var väldigt trevligt med kallt, filtar och bildspel och grillnig och kladdkaka tjockisar vi är, just de jag ska anmäla mig till fatcamp och alla andra som känner sig överviktiga får delta över sommaren. Idag så ligger man hemma med feber och hosta för att de blev lite kallt igår och jag bara hade shorts på mig men sånt är livet. Ne nu ska jag ut och lägga mig på altanen där det är runt 28 grader varmt, och hoppas på att jag är frisk tills ikväll.


Bild från igår, så söta så<3

krax krax ;D

hihihi hallå där alla mina kex.. här sitter jag och softar och har det mys med mina små kompisar. (ej ampa, men all the others)  + ett litet bär med namn j-bulle. jätte trevligt vill jag lova. men nu ska vi nog till donkan..... h0h00h0h later!


IKEA

Hej! hoppas ni blir glada nu mina kära bloggare, speciellt du eve dom klagade hihi! Idag var jag på ikea med mamma och mormor, fick med mig lite grejer till mitt rum. Så ska fixa lite med det sen ikväll kommer emma hit.

puss!
/karin

02.06

Fredag idag och dagen började med att man vaknade vid kl 6 för att senare köra till västerås kan väl säga att det gick sådär haha. Men hur som helst så klarade jag mig och mina passagerare säkert hela vägen dit och hem. Senare på kvällen så kom jag fram till att jag måste ha sveriges smartaste hjärna eller är det verkligen så. Fullt hus hemma hos lilla mig trevligt sällskap av brudar och en osmart blondin men det är kul och dom är roliga,det känns som att vi aldrig kommer somna men nu säger jag godnatt bloggen. Hoppas koppen blev glad för att jag skrev lite idag för jag såg att hon hade klagat på en av brudarna. Godnatt puss och kram syns på stan

påsklov.

tjoho, tycker det är lite dålig uppdatering speciellt utav (k) hmmm ska inte nämna några namn men du känner nog det på dig;*

s0ftar lite i sängen, så sjööönt att vara ledig. imorgon bär det av till malmö och gud vad jag längtar! o så påsklov nästa vecka, awesome!

nu ska jag gå käka lite chokladbollar till frukost.. :D

 

ajöööökens /kopp


Glad tjej:D

Skön vecka har typ inga lektioner alls hade en lektion igår på 20 minuter och så hade jag idrott idag och så är man ledig på torsdag och tredag och så är det lov, kan nog inte bli gladare än vad jag är just nu. men jag saknar Amanda Ling som man inte har umgåts med på länge, hon blev ju sjuk efter fotbollslägret och så har hon inte vart i skolan. Igår blev det träning sen träffa en liten konstig människa hade väldigt kul och skratta mycket. Ekonomi inlämningen (tentan) är klar och det känns underbart vill bara säga tack till bästa karin som hjälpte mig med de sista idag. Marre är ju som sagt i Berlin med sin kass hoppas hon har det jätte bra. sofia åker hem till stockholm för att senare åka till spanien, ha så kul rumpisss :*
länge sen jag blogga det har hänt mycket i mitt liv sen dess men de orkar jag inte prata om, då blir det fotbollscup i helgen och bästa kusinerna kommer hit och så är det ju påsklov som har vart väldigt efterlängtat.
mina små gulliga bloggvänner nu får vi faktiskt ta och göra någe kul på lovet tsm.
Jag är så gladdddddddddddddddddd

inte den finaste bilden men vad gör de:)
inte den finsate bilden men men:)

h0h0.


drar väll iväg till skolan snart för att ha en lektion idag, känns ju rätt ovärt.. fan va jag hatar ekonomi! sen kom jag på att jag har muntligt på onsdag och jag har inte ens börjat med den. blir väll att göra den idag dåå eller inte alls, huhu!

ajöööööökens /Kopp

lördag

Kvällen igår spenderades med hanna, elin o gonzza! Åt riktig god mat, sen blev det efterrätt och god dricka till det, inga fel! var lite halvtrött bara, hann inte sova nå igår efter skolan ;d haha, har typ slocknat 1-2 h varje dag annars. Hämtade ut körkortet som kom igår också! blev rätt nöjd med det ;D Nu blir det att tvätta, städa, packa och kanske plugga lite. Sedan taggar vi för laaagfeeeest, galet nice! och imorn bär det av mot Berlin, kommer bli hur nice som helst förhoppningsvis! :)

/ Marre



Sjukling

Länge sen jag skissa ner nått här på bloggen! Har faktiskt bra anledningar dock! Var först på fotbollsläger i Kristineham med laget förra veckan torsdag - söndag. Kom hem söndagen vid 1 och däckade i soffan av förkylning och har varit sjuk med hosta, feber, täppt näsa och ont i halsen sen dess, igår och idag är första dagarna utan feber så börjat väl friskna till lite!

Så har varit ledig sen förra torsdagen, skönt att vara hemma men piss uttråkad eftersom jag varit hemma själv större delen av tiden då folket hemma jobbar, tråkigt sam fan! Men är ledig nästa vecka och då ska jag INTE vara sjuk så då kanske man kan göra annat än att sitta hemma och veckan efter det är det påsklov så två veckors lov är inte fel!

62 dagar kvar till sommarlov och av de är det 32 skoldagar, jaaaa jag längtar satan! ALDRIG mer spanska..då snackar vi att livet leker!!

Nej nu ska jag ta och försöka städa rummet och sedan hitta lite energi!

ChingChing - Ling

fuuukkkkkkkkk skolan, hohiihihhiihhiih


h0h0h, nu börjar mitt lov på 17 dagar.. eller jahh min lärare som inte är såååååååå omtyckt säger att jag ska komma på ekonomilektionerna bara för att jag bara kan få g, medan alla andra är hemma och gör hemtenta så måste jag till hans fukkade lektioner och ha muntligt? ah sure. tänker fan inte dra dit. nog med de nästa helg drar jag o j-bulle till malmö och kollar innebandy!:D:D:D

och nu ska jag bara softa, städa mitt rum kände jag, och sen kolla när juliaaaa lirar match i umeå fast på webben dårå, imorgon vet jag inte vad jag ska göra det återstå att se :D!

later ajöööökens /koppen

Stunder man inte kan få tillbaka!

Tjooooo bloggen:D
Jadu vad ska man säga om allt då.. livet rullar på hade utvecklingssamtal igår och det gick väldigt bra. Efter de så väntade men på Felicia och vi drog ut på stan och käkade och snackade om massa saker.. tack sötis<3 resten av veckan så har jag bara pluggat och det suger verkligen. hade övning till svenska b nationella i måndags, tyska i tisdags, inlämning i onsdags och idag hade jag tyska och sen engelska redovisning som gick bra.  imorgon fredag så har jag geografi prov och matte b prov. geografi provet kommer gåjätte bra men matte provet kommer gå sämst. och vill bara säga att jag saknar min lilla söta kusin. ihelgen så blir det väl att ta det lugnt, fredag blir det mest mys och film hoppas tjejerna får lite vett i huvudet och följer med och bowlar.


bilden är från när vi var hemma hos söta karin och bakade:D<3


chiiing

Jahaja, känns som större delen av pinglorna som har den här bloggen har fått bloggtorka, innan vi ens kommit igång? haha är en av dem isåfall! liksom vad fasen ska man skriva, ingen som bryr sig direkt liksom. menmen. Idag är det tisdag, grymt seg skoldag, somnade när jag kolla på the big bang theory som kan vara bland det roligaste ibland alltså! hahaha sheldon <3 sov typ i två timmar, vaknade till när karre skicka sms men somnade lika fort igen, sköönt! Längtar som fan till helg nu alltså, ska träffa hanna och elin på fredag tror jag, sedan blir det kanske laaagfeeest på lördag :D så jävla kul! sen på söndag bär det av till Berlin med skönaste klassen säger jag bara, ska bli grymt roligt!! så den här veckan får gärna gå fort, har dock en jävla massa plugg som jag ligger efter med, åhh så roligt...! aja, skönt att få undan så mkt som möjligt innan Berlin och påsklovet iaf.
Ha det fiiiint!

Over and Out - Marreee

mobil-inlägg

Hallå alla pinglor, just nu sitter vi här på svenskan och lyssnar på camilla när hon läser för oss, skönt! snart lunch sen blire företag,engelska och spanska. Slutar runt halv3 affi har klippt sig och just nu sitter hon och frågar 'bettan ser det bra ut' hela tiden. Vilket det gör, karin har även hunnit med att få tårar i ögonen idag, stackare.. nej nu hungrar magen.. Ska låta affe skriva några rader nu brb Hejhej bloggen här sitter vi på svenskan och sover puss på er /Afsana och bettan:-*

storvreta-pixbo





Frisör?

Hej, i fredag så tog man det lugnt och tog en promenad, lördag blev det fest i nyköping som var ganska tråkigt men samtidigt roligt... På söndag så hände det inte så mycket, söndag va en mysdag:) Då blev det skola idag och vi hade nationella i svenska B det gick faktiskt bra och jag skrev 7 sidor om jag minns rätt, blev även att åka och klippa mig dag och jag blev inte så nöjd för de är ganska kort igen. Sen blev det att åka och träna och imorn blir det skola och sen träning så det är bara att börja tagga, längtar även till fotbollen börjar. Nu ska jag börja dra mig mot sängen och kolla film pusshej!

h0h0h, ching lingpling:)

hola alla läsare! skööööön helg har jag haft, började med att s0fta i fredags när jag kom hem sen igår drog jag till lethen och vi far vidare till västerås och gled runt lite där, när vi kom hem så kolla vi seriefinal för p96 mot arbogish, och självfallet vann forsby! efter det drog vi hem och sedan vidare för att lajja med några, och sedan vidare därifrån och hade "fifakväll" med några andra, h0h0 :-) idag så köpte jag nya dojjer... vill säga att det behövdes eftersom mina andra tygdojjer läcker in vatten:(! nu ska jag nog uppsöka duschen, softa lite extra sen vid 9 börjar dubbel b , veckofinal:D och jag tror & hoppas att vanessa åker ut idag! imorgon börjar man 11.10 med svenska skrivning och slutar när jag har skrivit klart så kanske runt 12 :):):)  åhhhh på kvällen blir det UPPSALAA:D:D::D:D:D

nog för mig,

ajöööökens/koppen


Lördag

Tjena!
Fjällen var bra, min familj är bäst iaf! Att åka snowboard gick faktiskt helt okej kan jag meddela till alla intresserade hehe.. Ikväll blir det mys hemma hos ebba. Ska laga mat och så. trevligt trevligt! 

Puss!
/Karin

heeelg!

startade helgen med att fira adde och holma som fyller/har fyllt, det var riktigt jävla roligt :D har softat hela dagen, riktigt skönt.. Ikväll blir det att käka gott här hemma, sedan åka in till stan och träffa emma! :) inga fel alls.


Rip

Igår var nog den värsta natten i mitt liv, jag låg i sängen och hörde några män prata utanför mitt fönster så jag vaknade och kollade ut och där står 3 kraftigt byggda män i hel svarta kläder och krossar rutan på våran bil för att kunna sno den men så snabb tänkt som jag var så sprang jag in till mamma och pappas rum och väckte pappa och när vi ringde till polisen så sa dom att dom tyvärr inte hade några bilar att skicka ut ...VAD FAN ÄR DETTA FÖR VÄRLD VI LEVER I, FOLK SOM FÖRSTÖR OCH TAR ANDRAS SAKER OCH POLISEN GÖR INTE ETT SKIT ÅT SAKEN!!!! Jab blir bara så arg.. om jag inte hade kollat ut så skulle dom nog ha tagit våran bil. tro mig detta är inge aprill skämt jag har bild bevis på att detta har hänt



RSS 2.0