köpings here we come!;k


Bruno Mars

Varför kan inte alla vara lika underbara som dig? grymt bra låtar <3
If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you
Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need
You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

Vädret

Vädret suger, ena sekunden är det fint sen börjar det regna lite och efter ett tag sö öser det ner regn:O
Skolan idag bestod av tre lektioner första lektionen var projektarbete och sen svenska där vi skriver om novellen sandmannen och jag har skrivit 2 sidor så de går framåt vi har ju trots allt 5 lektioner kvar. På ekonomin så gjorde vi inget som vanligt. sen gick vi till engelskan och tog närvaro och gick hem så de räknas inte som en lektion. imorgon har jag tyksa nationella (hör övning) och sen Muntliga i engelska b och geografi prov allt på samma dag eller?
Just de jag har lovat karin att jag ska vara snäll resten av veckan och hon ska vara elak vi får se hur de kommer gå. Tråkigt inlägg jag vet men vet inte vad jag ska skriva eller prata om sorry.
En sak jag inte förstår mig på är hur alla kan tro att världen kommer gå under på lördag, ni är ju sjuka som tror på de.. jag ska liksom på fest på lördag och min lillebror fyller år på söndag. och jag tror verkligen inte på att jorden kommer gå under han som säger de är ju lika dum som alla andra som tror på de.
Aja men nu ska jag äta lite och sen dra ut och springa i de mysiga vädret.
Ps. glömde säga att jag har feber.
fast ska nog mysa ner mig i sängen med lite muffins och saft eller te hihi (a)
riktigt tjejrum men jag har faktiskt gjort om lite i mitt rum.
Pusss/Afsana

Längesen

Nu var det mycket, mycket länge sen det skrevs något från mig här på bloggen! Haft fullt upp och sedan har jag en egen blogg som gör att jag inte hinner med att skriva på båda ibland! Men nu tänkte jag slänga in ett...

Sitter just nu på svenskalektionen och ska skriva en uppsats om en novell som heter Sandmannen. Har precis kommit igång och kanske skrivit en halv sida, ska bli två och har fem lektioner kvar, så känns inte så jättebråttom just nu!

Har en lektion kvar efter detta och det är företag. Har egentligen engelska men behöver inte gå på den eftersom vi bara ska läsa för några andra har nationella så då smiter man iväg tidigare! Så slutar 12.40 och då ska jag nog gå upp till Jespers lägenhet och ta bussen hem klockan 15.40 som det ser ut.

Nej om man skulle ta och skriva lite på novellen då...

Chingching - Ling

kär på nytt -





Livet är skönt

Hej igen bloggen :)
Om en liten stund så ska jag åka till gulligaste david de kanske kommer upp bilder från de senare. Vad ska man säga om de dagarna som gått.. vi bestämde oss för att inte gå på skutt som visade sig vara ett bra beslut eftersom att det inte var så många som gick dit. har spenderat ganska mycket tid med mina  brudar och sånt och de har vart helt underbart. Jag och lina har börjat träna för fullt då vi nästan är ute och går eller på gymet nästan varje dag men jag har beslutat mig för att satsa på den perfekta strandkroppen år 2012 och inte igår haha.
Aja nu blir det att åka och köpa blommor och lite smått och gått vi hörs ha de bra.
PS. jag är sjukt taggad till helgen och till köpings yran
Pusss!/ Afsana



-


Glad/ledsen tjej

Skolan idag gick ganska fort hade idrott(basket) gjorde illa fingret tack vare karin, sen engelska då vi "läste en bok" och ekonomi som vanligt och de va tråkigt vi hade även geografi prov idag som tack vare bettan gick bra:)
sen så blev de hem och äta fort för att sedan åka till arboga för grupp intervju där man träffade rina och de va trevligt för då va jag inte lika nervös sen kom man hem typ 20.30 och då blev de en promenad på ungefär 2 mil eller runt hela köping tillsammans med sofia och de va jätte kul att få snacka av sig och så. Jag är en livlig och glad person som pratar högt och säger vad jag tycker att använder mina egna ord och de stör sig säkert många på men jag bryr mig faktiskt inte jag är den jag är och tänker inte försöka vara någon jag inte är. Min älskade mamma har bokat en tid hos tandläkaren åt mig så jag är lycklig hehe fast när man har sovmorgon till 11.30 och har tid hos tandläkaren kl 9 så vet man inte om man ska vara ledsen eller inte.


Nu ska jag duscha och slänga mig i sängen för att kolla på tv så pussshej!inte den finaste bilden men vad gör de:)
viste inte vilken bild jag skulle ta så de fick bli den här :*

singel och sökande


Namn:
sofia "ägget" Egertz
Ålder: 18 , men i huvet cirkus 12
intressen: ragga på pojkar, spela pingis, umgås med vänner, långa promenader på stranden


SNABBFAKTA:
Längd: 176
Vikt: 260kg
Hår: guldlock
Ögon: dom drunknar du i
Öron: döljda
Näsa: köpt på
Övriga kroppsdelar: hon är het som fan
Civilstånd: singel och sökande 
Arbete: plocka blommor och bär
Familj: hunden
Aktiviteter: strippa
Musik:  jazz och emo just nu!
Bor: breve vanja!
Bil: bubblan doris
Diskmaskin: handtvätt
Tvättmaskin: vibrerande
Strykjärn: TZZZ het
TV/Stereo: only tv 1000 efter kl 00.00
Tavlor: en på koppen och affe
Tapeter: söta små blommor
Möbler: golvet fungerar bra
Favoritalkohol: mjölk
Sprit: vatten
Öl: juice

är du sugen? hör av dig snarast till 0762621437 eller 0700455338
HON ÄR RIKTIGT HET PÅ GRÖTEN ALLSÅ!!!!



Svenska

Här sitter jag på svenskan med idioterna karin skriver och inte snackar med nån medans bettan sitter och kollar bilder på gurkan eftersom att vi ska vara han på skutt  och amanda försöker läsa ut texten som man ska skriva om och de ser ut att gå bra. 12.30 så är det nationella prov i språk steg 4 medans alla dom andra har spanska så har jag tyska. idag när jag åkte till skolan med karin så snöade det ute och jag blev så jävla sur. just de bettan är singel och sökande så finns det någon pudding där ute så hör av er till mig på 0700455338 så ska jag fixa en dejt till er fast bara ifall ni är bra nog för henne. och vad ska vi säga om sofia ägget hon fick som vanligt ingen data i data salen så hon sitter i biblan haha mobbad som vanligt. alla dom andra har städat sina skåp idag för de såg för jävligt ut men mitt skåp är alltid fint. idag när vi spelade kort så fick jag jätte ont i tanden och de gör fortfarande ont inge kul alls.


sweeedish

halloooj alla små söta pinglor! här sitter jag och softar galet på min svenska lektion det suger!! amanda sitter till höger och läsen nån text och afsarius sitter till vänster och skriver ngt n00bigt :) karin är lite mer faröver.. har bara den här lektionen sen rast i 1,5h sen väntas det spanska nationella-.- stenjobbigt! men som tur är har jag picknik med mig så det fixar sig iaf;D  och eftersom jag inte fattar nånting av vad texten vi ska skriva om nu , och mina homie's vill aldrig hjälpa mig så får det bli ett blogginlägg istället för arbete.. nu ska jag fortsätta surfa runt, piz!  /ajjjöööökens KOPPEN!


RSS 2.0