våran klass e söt.


Tisdag

Jobbig dag i skolan säger jag bara, efter skolan så blev det att vara med koppen på stan vi kollade runt lite i butikerna inte för att det finns så mycket här i lilla köping, och efter så blev det att åka hem och tagga inför spinning med Lina, det gick jätte bra och så körde vi styrke efter. nu är jag hemma och ska lägga mig i soffan och mysa framför något bra program, sen blir det nog sängen och kolla film tills jag somnar, om jag någonsin kommer kunna sova.

jag vill gå på balen, ta studenten gå på alla studentfester, åka på studentkryssning jag vill åka till bryssel med klassen varför kan inte allt de här vara nu jag längar.....!!!!!!!!!


JAAA!

Idag tog jag körkort, för alla som vill veta! sjukt glaaad :)

/Mariana


en kycklingtoast tack.

hallå mina fina vänner, idag vare skola.. gjorde matprov och kollade på våra ullvikillar när dom spela skolsm i basket, och dom kom faktiskt 2a i sverige, grymt! efter skolan drog jag med fellan,soffan och aff till latte och åt, kycklingtoast(L) hade lite smått brottÅÅm till träningen efter men nu är jag hemma iaf, kollar på aik-falun och är galet lycklig nu eftersom aik leder med 2-0 efter första perioden.... nej nu börjar det igen ,tjiiing

 

ajööökens /koppen


Dag 09- någon i din släkt/din familj



Fick bli en bild på familjen man min pappa saknas på bilden eftersom att det är han som tar kortet...


Idag så var det mångad och jag åkte in till skolan vid 09:00 för att kolla Ullvi spela sm i basket. det var ganska kul och intressant senare så blev det lektioner och sen basket tittande igen men ullvi förlorade i finalen men dom spelade jätte bra. Efter skolan så blev det att cykla till latte med sofia, felicia och koppen. kom nyss hem från att ha tränar så ska väl äta lite och sen plugga och sova. Sömn är något jag får aldeles för lite av så nu jävlar ska jag skärpa mig och sova mycket mer.

/Afsana


Dag 08 - smeknamn du har och varför du har de

Jag har ganska många smeknamn och vet inte varför jag har dom flesta men kan nämna några av dom.
Afiii, afsiiiii,afsoranen, affe, Afsariuss, lilla solskenet, och lilla hjärtat och så klart Muffins och massa fler och vet inte varför jag har de men de är kul:D

Idag var jag och kollade å¨baket med Sofia och det var ganska kul, fast vi tyckte nog att det var roligare att kolla på spindeln som kröp på golvet och tillslut så var den borta.. imorn så är det skola får väl se hur det går, hoppas vi får ekonomi hemtentan så att man kan börja med den. Jag känner för att boka klipptid imorn och klippa kort hår som jag hade förra året för de var så sönk och så slapp jag platta de varje dag.  Får väl hoppas att karin har det bra och att Amanda,Bettan och Marre har haft en bra helg. Vi hörs ska städa mitt rum lite kanske kommer upp bilder senare men ha de bra.

Pusshej/Afsana

chillar-lördag

här sitter jag och n00bar.. rätt skönt att ha en softar dag imellanåt också! fixat lite med bloggen, bakat,spelat spel, kollat hockey, dubbel b, blivit erbjuden att följa med mamma på bio men tackat nej ungefär så har min dag sätt ut. och nu väntas ännu mera spel, fixa min spootifylista, skriva personligt brev och kolla film sen sängen, godnatt världeN

/kopp

 


Lördag :D

Då var det lördag igen och det känns underbart. vaknade tidigt och åkte och övningsskörde med pappa i 1 timma och sen åkte vi och hämtade min bror och hans tjej från tågstationen, känns roligt att dom är här för jag hatar när det är tyst hemma desto fler desto roligare som man säger. Sov extremt dåligt igår men hoppas på bra sömn i natt och så blir det patyyyy ikväll hoppas vi på. Söndag imorgon = gryma program på tv så det ser jag fram emot ska nog blogga senare idag också så vi hörs. bilden är på min bror nasser och maria (hans tjej).
och så hoppas jag att karin får det jätte bra nu när hon är borta och försöker lära sig åka snowbord kommer sakna dig min lilla solstråle:D<3

/afsana

återigen helg & 77dagar till sommarlov!

hallå alla mina smulor, jag kom precis hem från jullee, vi har typ softat.. och jaa flickor jag köpte mitt älskade schampo idag som jag skulle ;)

JUSTJA!! ..... jag har hittat OTTO!!! för er som inte vet så är det min cykel, den blev baxad förra sommarn och idag hitta jag och julia han, fyfan min lycka är obeskrivlig... den som tar han nu kommer åka på SPÖÖ av mina muskler!

var på uf mässa idag istället för skolan, helt okej att slippa skolan liksom.. och sällskap av dom bästa hade jag med, funderar starkt på att följa amanda's råd och kolla she is the man nu, för grym film!:D
och imorgon ska jag äntligen ta sovmorgon för första lördagen på typ ett halvår!! har ju vart tränare för småungar tidigare.. så nu ska jag sova ut :D

imorgon äre ju "karin drar till fjällen, fest hela kvällen, ute och glida med snowboard och skider"
hoppas du får de toppen, jag ska finslipa lite på otto så har blir fin oså, sen får jag se vad som händer..

 

ajööökens, /koppen


Panik!

Jag har tappat bort en av historiens bästa filmer någonsin! She's the man är en så sjukt jäkla bra och rolig film! Sett den säkert miljoner av gånger och tänkte jag skulle se den igen ikväll men då hittar jag den inte, spårlöst försvunnen!

Satans pip pip pip ... Haha bitter chey!

Jaja ni som inte sett den? Ni är galna SE den... NU!



Do you have a secret?

Chingching - Ling

Fredag!

Underbara fredag! Göttgött och mera gött med ledighet!

Dagen började med att jag vaknade vid halv nio av att nån jävel började borra i väggen nånstans i närheten så hela jävla huset dundra! Lacka satan, ville bara ställa mig upp och hoppa och dunsa så de insåg sitt idiotiska misstag! Men sen insåg jag att de faktiskt inte borrade i undervåningen, jag vet faktiskt inte vars men de lät som fan!

Så istället gick jag upp och gjorde mig iordning och vid 11 gick jag mot stan för att möta upp Karin och sedan gå vidare till skolan. Hade min nya skinnjacka idag, underbart att man äntligen kan ta fram den! När vi kom fram till skolan mötte vi upp resten av brudarna sedan steg vi på bussen som skulle ta oss till Västerås och UF mässan. När vi kom dit så var vi väl på själva mässna i cirka 40 minuter sedan vandrade vi vidare på stan. Sjukt väder btw, snö ena stunden sen sol i andra, knasigt, typisk svensk vår dock!

Efter lite vandrig i gallerian fick vi följa av några killar i klassen till Donken där vi försökte fördriva tiden till bussen hem skulle gå, det dög inte så vi gick vidare i några affärer sedan tillbaka till mässan. Där var det fortfarande massa folk så vi gick till bussen som stod vid vägen, chaffis sov men jag knakade på tills han vaknade så vi kunde kliva på, fan sov inte på jobbet! Haha...

Sedan blev det resan hem, jag nickade till lite grann, dumma borrande människor som väcker en! Hämtad av Jesper vid Ullvi, hämtade min väska sedan gick jag till Hannah och det blev hemfärd. Väl hemma var kungsör här, dvs min bror, hans sambo och deras två barn. Har blivit tacos och lite mys nu under kvällen och barna ska sova här resten av helgen, myspys!

Nu ska jag ta och fortsätta mysa med Kungsör!



Mässan och bus(s)tokigt!

Chingching - Ling

Fjällen

Helg nu igen, veckorna går så fort! Imorgon åker jag till fjällen. Känns lite sådär att åka till vintern när det äntligen börjar bli vår här hemma. Men brukar vara kul när man väl kommer dit ändå! Ska försöka lära mig åka snowboard den här gången. Får se hur det går. Inte så kul när man själv bara ramlar och 5åringar åker förbi en.  Hur fan lyckas dom? Kommer sakna mina brudar också men speciellt dig afsana, det vet du ;)

Bjuder på en bild från USA 2010. ta mig tillbaka!
/Karin

Dag 07 - Mitt favoritprogram är och varför

Det är svårt att bara välja ett prgram efter som att jag är en riktig tv nörd, jag kollar på tv hela tiden, så jag säger några program istället för ett:D

Jag ÄLSKAR desperate housewives, one tree hill, grey's anatomy, scrubs.


UF-MÄSSA

Idag var vi på UF-Mässan i västerås med massa olika personer alla som ville fick följa med, det var ganska intressant. en dag fylld med skratt:D här är några bilder på mina söta vänner:D


Så fina ni är :*
haha kolla mitt linne dör:D

h0h0h0-


lite bra låt faktiskt..

det har nu gått typ en vecka sen bloggen startades eller nått? kommer inte ihåg..och jag känner redan att det inte finns nått att skriva om! men ah det kommer väll, imorn blire västerås med klassen då blir en massa bilder hoppas jag så då blire bättre, nu ska jag kolla på bb sen sova ;-)
ajööööökens /koppen

Dag 06- Mina mål/drömmar/önskningar

Mitt största dröm är all bli Jurist(åklagare) och för att senare bli domare i högstadomstolen det kanske låter som en konstig dröm man jag har nog alltid haft som mål att bli just jurist.
Man har väl många önskningar här i livet men en av dom är att jag ska klara av matte b och gå ut skolan med jätte bra betyg för att sedan kunna söka och komma in på den utbildningen jag vill ha. Jag vill också bo i uppsala och plugga där. mitt mål är också att gå ner i vikt. Man vill ha mycket här i livet men ingenting är lika bra som en god hälsa och vänner och familj.

Idag måste jag spendera hela dagen och kvällen och natten på att plugga inför mitt matte prov imorgon och jag måste verkligen klara de.


woff,

hej, koppen här... orkar ej göra dagens utmaning eftersom jag inte har några bilder eller nått typ! här sitter jag och softar lite lagom mycket snackar lite med ahh vad vi nu kalla den/det, vilket jag sa i skolan att vi hade slutat skrivit.... skämms koppen;$ funderar starkt på att sova, men nu kom jag på att jag har ju faktiskt engelskaläxa tills imorn, måste kolla lite på den....fast ne jag går och sover istället. och inte nog med det min busunga karin är sjuk? så sjuk att hon inte ens har varit online på bloggen idag, krya!♥ och imorgon äre typ helg också för på fredag ska vi bara till västerås med skolan så de är soft, och för dom som inte visste de så äre 42 skoldagar kvar till sommarlovet.. GILLAAA!


/koppen


Snart blir det helg igen

Bara torsdag kvar innan man kan räkna med helg, på fredag är det ingen skola då vi ska på UF-företags mässa i Västerås mellan 11.30 -14.30 ..hur skönt? Massor! Så hoppas torsdagen går fort så kommer helgen snabbare! Börjar i alla fall morgondagen med sovmorgon till 11.35, har engelska, företags ekonomi och spanska, tråkiga lektioner men slutar klockan 15 i alla fall.

Efter skolan ska jag nog gå upp till min farmor och hjälpa henne att städa hennes lägenhet och sedan vid 17.30 blir det att styra sin kos mot Odensvi för att ha styrketräning med fotbollen, absolut bravo!

Hade träning idag med, gick väl bra dock kändes det som kroppen var bra seg! Men blev en skön träning med mycket skottträning och sedan mycket tvåmål, det gillas och något som gillas mer är att vi inte behövde löpa!

Fick även veta lite inför fotbollslägret som vi åker på, på torsdag nästa vecka, ska bli sjukt roligt! Vi styr oss mot Kristineham och jag ska dela stuga med Denise, Kolmin och Tove, kan bli en sjutk rolig stuga och kan ju inte tro att vi kommer låta våra grannar vara ifred inte, haha!

Nu taggar vi dock för torsdag och en skön sovmorgon!

Chingching - Ling

Grattis Bror:D

 
Vill bara säga grattis till min storebror som fyller 22 år idag du börjar bli gammal
det känns väldigt konstigt att du inte är hemma när du fyller år, du är i din egna lägenhet i örebro
alla dina presenter finns här hemma så det är bara att du kommer hem vill bara säga att du är en grym storebror och hoppas att du får en underbar dag älskar dig<3

/ Afsana


Dag 05 - en bild på någon/något som har störst inverkan på dig

Min bror



Han har lärt mig nästan allt jag vet, jag kommer ihåg när vi var små och han skulle lära mig att stå på händerna och sånt han hade så mycket tåla mod. och han har alltid varit min idol allt han gör och säger är alltid de rätta. Jag har alltid varit stolt över dig och du har alltid varit min idol för du finns alltid och man kan prata med dig om allting. Jag lyssnar på dina råd. Jag har ett fotbollsproffs som bror. om jag bara kunde vara hälften av den personen du är så skulle jag vara nöjd för du är så himla bra och alltid innan jag gör något eller tar ett steg i mitt liv så tänker jag alltid på vad du skulle säga så vill bara verätta att du är min idol och jag älskar dig min bror <3

/Afsana


Dag 04 - Vem är din hjälte? kan vara vem som helst

hjälte å hjälte? asså det finns ju många som är så bra att dom är lika flygande hjältar , haha!

malin larsson - awesome, sjukt bra är hon! går alltid att snacka med osv, får en jämt på bra humör

julia lethen- kännt henne i massa år och finns ingen bättre!

bror- alltid varit min förebild♥


Dag 04 - Vem är din hjälte? kan vara vem som helst

Min hjälte är min mamma, det kanske låter töntigt men det är sant för mig så är hon en hjälte. Hon är min hjälte för att hon finns alltid när jag behöver henne, säger alltid rätt saker, jag kan prata med henne om allt som händer i mitt liv och runt omkring. Hon är en underbar mamma som gör allt för sina barn. Hon är alltid trevlig mot folk hon inte känner. hon är omtänksam,rolig, posetiv och alltid på bra humör. Hon kan få vem som helt att känna att dom är värda guld och allt som finns på jorden, Hon hjälper mig att nå mina mål i livet och slutar alldrig peppa mig, hon står bakom alla beslut jag gör i mitt liv. och till slut så vill jag bara säga att det finns ingen annan människa som är så underbar och fantastisk om dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta mamma, jag skulle inte vara något utan dig, du får mig alltid att vilja vara en bättre människa och försöka hårdare för att uppnå dom målen jag vill.


<3


Våfflor

Mamma kom nyss hem och jag frågade vad vi skulle äta, våfflor säger hon då, det är ju faktiskt våffeldagen! Det visste jag inte, eller jo mamma sa det nog igår men kommer ju inte jag ihåg ;) Fast det roliga är att det inte är våffeladgen fören på fredag! haha men spelar ingen roll för oss för på fredag vill jag inte ha våfflor...  Så ikväll blir det våfflor till middag!



Våfflor med sylt och grädde, mums!

Nu sitter jag i soffan och kikar Simpson och ska skriva rent företagen tills imorgon, halv kul men måste göras!

Chingching - Ling


snart såååå

Klarade uppskrivningen idag! galet skönt säger jag bara :) Nu är det inte långt kvar alltså, I like it! Så nu gäller det att sätta igång med allt skolarbete som har halkat åt sidan, får se hur det går.. Bara att bita ihop! snart blire Berlin med klassen också, kommer bli awesome! :)

/ Mariana

Svenska

Då sitter man här på svenska och väntar på att dom andra ska bli klara med sina essäer som jag tror att dom snart är. Jag skrev om ungdomsspråket och ur nya ord kommer till och hur dom sprids i Sverige. Min essä blev på 3 och en halv sida och jag är väldigt nöjd med den eftersom att min lärare läste igenom den och sa att det var väldigt bra skrivet så nu får man bara hoppas på ett bra betyg också. Jobbig skoldag idag känner jag, vi har haft Projektarbete och jobbat med vårat UF-Företag och nu har vi svenska sen företagsekonomi, engelska och tyska så det är drygt.  Det är ganska kul att kolla på Koppen när hon försöker se smart ut och skriva sin essä för hon sitter med ditt huvud i datorn.  


Nya skador

Helgens derby vanns med 2-0 och vi i Forsby var faktiskt i helhet det bästa laget då Arboga inte lyckades skapa något alls under andra halvlek! Känslan att vinna är så jäkla underbar att man inte kan sätta ord på de!

Under matcher känner jag aldrig om jag får ont någonstans, det kommer efter man kommer in i omklädningsrummet, visade sig att jag fått en smäll på foten på vristen och hade fått en stor bula som var helt svullen, sedan har jag också fått en bristning på insidan av foten under fotknölen, helt blå och fin.. haha jag lyckas alltid, en skada varje match, men jag är inte bitter för det!

Idag är det måndag, skolan bjöd på geografi, företags ekonomi och specialidrott rätt skön måndag ändå! Imorgon är det då tisdag, då får vi jobba på vårt projektarbete, det är rätt skoj just nu då man kommit på en bra idé men alla som gjort detta säger att de är rätt jobbigt, fast vi ska ju göra ett eget företag så det kan nog bli skoj, bara hålla tummarna!

Har träningsledigt imorgon, rätt skönt, funderar dock på att ut och springa i alla fall, skönt om det är fint väder vilket man hoppas på att det är, sol och lite värme tack!

Idag kom Marre hem också ju! Hann dock bara träffa henne en kortis innan geografin men fyfan jäkla pepparkaka hon är! Sen en vit tröja på de, jamen som sagt en pepparkaka med glasyr..kul att man själv är som marräng och verkligen längtar mer till sommaren nu!

Sitter just nu i soffan och kikar på "Ballar av stål" rätt sköj faktiskt!



Bjuder på en bild på mig och min söta specialidrotts kompis, Tove och jag mot alla killar, fotboll på högsta nivå! ;)

Chingching - Ling


Dag 03 - en bild av dig och några vänner

hih här har ni två bilder på några utav mina vänner, men karin,afsana&sofia saknas.. så känn er inte bortglömda! det finns även massa fler men orkar inte leta efter nån bild..

ajöööökens /koppen!

Home sweet home!

Tjenixen!
Är en ruskigt trött marre som skriver detta. Kom hem runt halv två inatt, upp igen klockan sju för att ta bussen in till stan och dra en dubbel körlektion. Kom till körskolan och upptäckte att jag var en timme tidig...... Kalendern och tiderna hade fuckat up sig i mobilen eftersom jag hade ställt om klockan på semestern osv, kuuuul, hade kunnat tillbringa en timme till i min efterlängtade säääng! Rätt soft skoldag annars, kul o träffa mina pinglor igen ;* huhu. Tror dom uppskattade att jag inte hade blivit så brun iaf, alltid skönt med deras stöd liksom ;k blev körskolan igen efter vi slutade våran otroligt seeega matlagning, om det nu kan kallas för matlagning när vi har teori 98 % av tiden :D

Nu blir det att käka lite, sedan tagga inför imorn och tillbringa många sköna timmar i min säng <3

Herrruuu / marre

Dag 03 - en bild av dig och några vänner




Aja det kanske inte blev så fint men men... Man har ju väldigt många vänner och alla kan man inte ta med på bloggen samtidigt så det får duga så här för tillfället men bilder på många andra av mina vänner kommer nog komma upp så småning om:)

/Afsana

Just a small town girl

Helgen har varit bra och fylld med massa skratt.. säger bara jävla gubb jävel med bilen tror nog att det bara är koppen och Karin som förstår vad jag menar. Men helgen börjar glida mot sitt slut och imorgon är det skolan som gäller, jag har bara dryga lektioner imorgon. Men ska kolla klart på Big brother och se vem som åker ut och sen blir det kolla film och sova. hoppas att alla ni andra har haft en bra helg:)


och så skulle jag vilja göra om i mitt rum och göra de finare....

/Afsana


söndagsmys med dubbel b

hola alla läsare! kom hem för ett tag sen från lethen.. var i ett fullsatt kb med sjukt bra drag, runt 600pers var där och kollade på herrarnas seriefinal i div2! och för första gången i mitt liv höll jag faktiskt på köping, men tyvärr förlora dom :/

just nu kollar jag på big brother och softar lite, inte taggad alls för skolan imorgon men ska bli sjööönt att få se marre där igen :-) slutar typ 5 imorgon och sen äre träning direkt efter så fårse om jag hinner blogga något då, men tror jag ska hinna med det.

ah juste imorgon börjar min & afsarius nyttiga diet inför beachen 11, så får vi se vem utav oss som kan hålla sig och vem som vinner ;)

ajöööökens /koppen


Sol!

Tyvärr var det ingen som svarade rätt igår på vår fina lilla tävling så därför blev det heller ingen länk. Rätt svar var att vi gick till McDonalds! :)
Trevlig dag med tjejerna igår iaf. På schemat idag står plugg, löptur och att övningsköra. Men först ska jag gå ut och sätta mig i solen, älska vädret!

Idag kommer marre hem också :)
/Karin

Dag 02 - meningen bakom din bloggs namn


Meningen bakom bloggens namn är jätte lätt. Vi är 5 tjejer och har gått i samma klass sen första året på Ullvigymnasiet men vissa av oss har känt varandra sen tidigare och vi hade tråkigt på en lektion och då kom koppen med ett förslag att vi skulle starta en blogg och jag och karin fastnade för detta och vi drog med amanda och mariana i detta också. Men namnet fick vi genom att vi ville att alla skulle ha något med namnet att göra så vi tog allas namn och tänkte till och så tog vi allas första bokstav i namnet och så blev det Kamea så därför fick våran blogg namnet Kamea och de är vi nöjda över.

/Afsana


Mobil inlägg

Ja, vad ska man säga om dagen som varit.... Började med att jag gick upp tidigt och åkte och jobbade,träffade eve runt halv 1 kollade innebandy drog hem till mig för att jag skulle duscha och fixa mig sen kom karin hem till mig och vi 3 gick till mc för lite käk och vi gjorde det omöjliga vi fick med karin på en hockey match:) En dag fylld av skratt, kom nyss hem från sveriges sämsta fest någonsin så det är anledningen till varför jag mobil bloggar kl 1 på natten:)

/Afsana

Lördag

Hej! Som amanda sa så vet jag inte heller hur det blir med de där listorna som eve och affi gjort, kul att dom tänkte göra det iaf! Jag ska snart bege mig hem till afsana där hon och eve är. Någon som kan gissa vad vi ska göra sen? Rätt svar får en länk. Kom igen nu, vi har ju faktiskt hela 36 läsare!


/ Karin

hola!

hallå alla bloggläsare;*
nu äre så att jag sitter här vid afsanas data medan hon fixar sig, var nyss och kollade lite innebandyyyy!:)
snart ska vi iväg och möta karin för att sedan dra vidare till donkan för lite käk/fika? sen tror jag att jag och afsarius ska försöka få med karin på lite hockey också för första gången i hennes liv...... vilket kan bli omöjligt men det återstå och se uppdaterar senare om vi lyckas med uppdraget ;-)

amandisen har derby idag och självfallet önskar vi henne lycka till sen kommer marre hem idag eller imorgon, ska bli sjööönt att få hem den solbrända jäveln igen! inte nog med det så har soffan åkt hem till stockholm (för att träffa jompistompi kanske) ajaa nu är affi nog klar,

ajöööööööken , puss&kram /koppen& afsanaaa


Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 10 intressanta fakta om dig själv

1. jag ÄLSKAR mjukisar, har det varje dag som ni alla vet ;k

2. jag är typ ganska blyg när jag träffar nytt folk

3. blir jääääääääääämt generad, HAHA vet faktiskt inte varför

4. jag älskar innebandy!

5. jag tkr att de flesta "fjortiskillarna" är skitsnygga men det är ju en smak som mina andra kompanjoner inte tycker om.

6. det kan inte gå en dag i skolan utan att jag och afsana gör rackartyg, annars är skolan såååå tråkig.

7. jag verkligen älskar aik innebandy!

8. som afsana ,kan inte gå utan örhängen.. tycker det är skitfult och känns inte okej! har 6st & tagit 4 av dom själv :-)

9. jag är riktigt jävla värdelös i skolan, speciellt på engelska.. ingen vill jobba med mig på grupparbete för att jag är så dålig :(

10. jag har helt olika intresse mot vad dem andra i den här bloggen har , men det brukar funka och vi har typ jämt kul när vi är ändå:))

 


Frågorna

Jag vet att Afsana och Eve ska börja med de här frågorna man ska besvara varje dag och att de tycker vi resten av brudarna också ska göra de, men jag vette fan om jag pallar de! Men jag får se vars framtiden tar en ;)

Idag är det derby mot Arboga Södra klockan 17:00, Trollebo (Hallstahammar)
Det taggar vi med de svenska snygga målen genom tiderna! :)

http://www.youtube.com/watch?v=FCO-14oqYtU 

Nu ska jag bygga tavla! Haha

Chingching - Ling

Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 10 intressanta fakta om dig själv

1.Jag säger alltid vad jag tycker och tänker

2.Min familj och vänner betyder allt för mig

3.Jag somnar aldrig före kl 05:00

4. Jag har lockigt hår och plattar de varje dag

5. Jag gillar inte mjukisbyxor

6. Jag älskar min säng/mitt rum

7.Jag vill/ska bli jurist(advokat)

8.Jag har svårt för att lita på människor

9.Jag får panik om jag går ut utan örhängen eller utan målade naglar

10.Mitt störta problem är att jag älskar att shoppa men jag använder inte ens hälften av det jag köper.

 

                              

/Afsana


toarulle

bara för att ni andra ska få ett gått skratt, gurkan♥

nu går jag och sover, ajööökens/kopp


allmänna idrotts klubben♥

 

hallåååå, måste bara uttrycka mig hur jäääääääävla glad jag är!

därför bjuder jag på en extra sööööt aik bild ,eftersom att dom vann över falun idag, sjukt bra... nu står 1-1 i matcher i kvarten, nu väntas nästa match hemma i solna på måndag, kanske blir att åka dit och kolla!:D:D

sen tänkte jag bara tillägga att jag också tänker göra listan som afsana la upp, med start imorgon..så håll utik, tycker mina andra kompanjoner också ska göra den!

/AJÖÖÖÖKENS, en "glad" kopp som kommer sova bra;*

Fakta om mig

Från och med imorgon så ska jag börja skriva lite saker om mig själv och mitt liv genom att svara på dom här frågorna en fråga varje dag jag får väl se hur det kommer gå för mig

Dag 01 - en bild tagen nyligen på dig och 10 intressanta fakta om dig själv

Dag 02 - meningen bakom din bloggs namn

Dag 03 - en bild av dig och några vänner

Dag 04 - Vem är din hjälte? kan vara vem som helst

Dag 05 - en bild på någon/något som har störst inverkan/påverkan på dig

Dag 06- Mina mål/drömmar/önskningar

Dag 07 - Mitt favoritprogram är och varför

Dag 08 - smeknamn du har och varför du har de

Dag 09- någon i din släkt

Dag 10 - din favoritmat



det är inte jag som har skrivit mitt namn och ett hjärta bara så ni vet

/Afsana


baby you're a firework

Då var man hemma från skolan, till skilnad från mina vänner så har jag haft många lektioner dagen började 8:15 med individuelltval och sen hade jag matte b, svenska och geografi men jag slutade 13:45 så det var skönt. Problemet med idag var att jag var tvungen att gå hem i all snö och tror mig det var inte kul eftersom att jag bor långt ifrån skolan. Det är så skönt med helg och så hoppas jag på att snön är borta tills på måndag. Min fredag kommer spenderas med massa plugg eftersom att jag har jätte många inlämningar och sånt till nästa vecka. Men jag ska också kolla på match i ishallen med Koppen idag runt halv 7 så det blir nog massa skoj och så blir det väl att hitta på något med tjejerna på lördag. Just de jag jobbar på lördag morgon så får se hur det kommer gå... pengar rullar in som dom ska, det går bra nu hahahhaha...
Anledningen till min rubrik på detta inlägg är för att jag gillar den låten och tycker att texten är bra. jadu nu vet jag inte vad mer jag ska skriva så slänger väl upp en bild nu och sen bilder på matchen senare när jag kommer hem.



/Afsana


storebror

tjohhh, entligen helg! kom hem för ett litet tag sen och nu ska jag kolla på dubbel b avsnittet jag missade igår sen vid 6 ska jag in till stan och kolla lite hockey med afsarius! awesome, h0h0.. piz

 

ajöööökens, /kopp

 


Första lektionen

Sitter på första lektionen nu, har svenska och ska skriva en Essä om språk, inte så kul inte så jobbigt, det jämnar ut sig!

Åkte in till m&m's lägenhet, kom dit vid halv nio och somnade typ direkt, skönt att få två extra timmars sömn i alla fall! När jag skulle gå mot skolan så var det fortfarande snökaos! Så det var bara att traska på i vinden, när jag kom till skolan så hade jag ett täcke på min själ, vita vantar istället för gråa och vitt hår/mössa, jättemysigt! Och det började ju smälta direkt när man kom in så det rann efter ansiktet och ner för ryggen och faaaan vad bittert det blev! Jag som för en gångsskull kör på en softardag ska få bullen i håret förstörd, haha! Jaja tur var det väl ändå att jag hade softa kläder så syns det inte så mycket av katastrofen i håret!

Älskar mina nya converseskor btw, helt galen i de blåa jag har och nu ska snön få försvinna och bli vår så jag kan använda de nya vita också!

Fixade mina spotify låtar igår så nu har jag nya låtar i Ipoden också, gött mos! Så nu sitter man egentligen bara på svenskan och surfar runt och lyssnar på musik, schysst lärare i svenska så hon bryr sig inte så mycket, alltid skönt på fredagar!

Nu ska jag ta och kila, svenskan kallar..eller nå ;)

Chingching - Ling

h0h0

nu drar harry potter iväg till hogwartz för att ha två lektioner!

ikv blir kolla hockey med lethen och för övrigt hoppas på att aik tar hem vinsten mot falu, piz

ajöööökens /koppen


Plättar

Fredag och helg, härligt! Ska snart bege mig till skolan. Skönt med bara två lektioner idag och att börja efter halv 12 tre dagar i veckan. Klagar inte! Eftersom det känns som om det här håller på att bli en bakblogg tänkte jag visa de amerikanska plättarna som jag och min kära syster gjorde idag till frukost. Åt det tillsammans med en hemmagjord chokladkräm.

Kanske inte ser så fina ut men hur brukar plättar se ut? Gott var det iaf!

/Karin

Vänta nu...snö?

Fredagar är alltid lite sega, dessutom när man har sjuka drömmar då är det svårt att kliva upp! Men när jag väl var på bena så tittade jag ut och vad ser jag? Jo jäkla snöoväder! Okej jag är en vinterälskare, tycker om snö och kyla, men nu har det varit snö och riktigt kallt sen november, jag vill verkligen ha vår nu och kommer inte sommaren snart skriker jag halsen av mig!! Hela veckan har det varit underbart med sol och rätt varma vindar, men nejdå till helgen då alla träningsmatcher ska köras, ja då passar Gud på att gråta isdroppar så vi får snö, tack för den!

Tur är det väl att det är fredag i alla fall, dock blev ju specialidrotten inställd så börjar inte fören 11.40, men bor man som mig så bor man inte på gångavstånd till skolan och inte har jag någon skjuts heller, så får åka in snart..sjukt illa! Dock ska jag upp till mormor och morfars lägenhet, så kan ju inte överklaga! :)

Har två lektioner, svenska och geografi, svenskan = datasal och geografi = Thord, vilket betyder chillande! Så en allt för jobbig fredag har man ju inte, slutar klockan 14, sen är det äntligen helg!

Såg att Marre hittat in på bloggen, på sin semseter tillochmed, härligt bruden att du tar dig tiden! Men nu kanske du missade nån minut, mindre färg på Marre, gladare tjejer i skolan om du inte blir snuskigt jäkla mega brun! Vi har redan Karin som varit utomlands på sportlovet som är brun, satansunge! Menmen, jag ska knäcka er i sommar bruds!

Nej nu ska jag leta strumpor och sedan fara in till m&m's lägenhet!

Chingching - Ling


att vara så här arg på morgonen kan inte vara bra

Tja bloggen kl är 07.00 på fredag morgonen och jag vill bara beskriva hur mycket jag hatar snö.
ibland är det kul med snö och det är när de är julafton och nyår men nu när det är mars och det börjar snöa, så har jag lust att få damp och gå ut med en vatten slang och ta bort all snö med då blir ju allt till is, snö är äckligt, vidrigt, kallt, fult och jag hatar verkligen snö, jag skrev igår att jag längtade till sommare och jag har gått runt i skinjacka i snart 2 veckor och det har vart underbart för sommaren är det bästa som finns och man kan ha på sig vad man vill, klänningar,shorts,linnen och gå på stranden med sina vänner och ligga och sola i bikini men på vintern så finns det inget att göra förutom att sitta hemma och vara ledsen eller gå ut och köra snöbollskrig och det slutar alltid med att man får en snöboll i ögat och det är inte kul.... så säger bara jag hatar snö och vill ha sommar ska nog testa om min plan med vattenslangen funkar. men visst kan det vara mysigt med vinter.snö och kyla men jag tycker att den tiden är förbi nu så sommar kom. jag vill gå på stranden,sola,äta vattenmelon,cykla med vänner till gropen och bada, ha grillkvällar med tjejerna hemma hos mig och sitta på våran altan där det blir 50 grader på sommaren, jag vill kunna gå runt i linne och shorts eller alla sommarkläningar jag har ,bara gå runt med en bulle i håret. fira midsommar med dom jag bryr mig om jag vill och jag vill men får väl se när sommaren kommer hoppas de blir snart.. hoppas att jag går och lägger mig och vaknar och så är all snö borta aja vilket fint inlägg det blev hihihii
vill bara säga att min vän Aamanda Ling är nog glad över att det har snöat

fula, äckliga vintern                                                sköna underbara sommaren


/Afsana


The first time!

Tjaa! nu ska jag gora premiar for mitt forsta blogginlagg nagonsin! ar nere pa Teneriffa for en veckas semester, huuur skooont som hellst! Dessa tangentbord har inte dom lite udda tre bokstavaverna, darfor det ser lite cp ut kanske :) Har ganska bra vader, lite molning, men annars stekande sol :D Har inte hunnit lasa vad de andra filurenra skrivit, far se till att lasa igenom allt nar jag kmr hem igen:)

Chill oooout, 'cause I know I will! ;* 

/Marreee

Är det så...

Ni ska ha det! Baktävling här på bloggen ser jag! Haha ja då måste jag vara med! Jag har dock inte bakat något idag MEN jag bakade till en tjejkväll vi hade hemma hos Marre och det vet ni alla att ni tyckte om dem! Så nu tänker jag slänga upp en bild jag med ;)

Så vad tycker ni gott folk, är mina i bästa klass eller tycker ni de andras är bättre? Jag borde i alla fall vinna designen! ;) haha



Chingching - Ling


Bara en dag kvar!

Ja bara en dag kvar till fredag och helg och bara en dag kvar till lördag och derby match! Wopp, wopp taggad till tusen är bruden!

Dock på träningen idag fick vi veta startelvan och ja jag startar inte där jag brukar om man säger så! Mittback, libro, hjälp mig!!! Haha sjukt länge sen jag spelade där, men fan, blev nog lite mer taggad av det ändå, ska krossa! Men också jäklans nervös (a)

Såg förresten att Koppén la ut en skit låt från melodifestivalen, på Erik, vad hände liksom?? Killen ska vara snart 20 barre och han ser ut att vara 14 år och nej usch han är för sockersött och ser ut att höra hemma i en värld där farmor går och nyper honom i kinderna hela tiden och säger huuuur söt han är...usch på pöjken och hakar han upp sig på låten? Ja vi vet du vill bli populär...

Jag personligen gillade Nicke Borgs låt, ingen melodifestival men en bra vanlig låt som man får från radion! Swingfly är en riktig sommardänga som ska in i min Ipod!

Justja det är ju det jag skulle göra, ladda den och sedan dra in nya låtar, snabba ryck nu! ;)

Chingching - Ling

bak-kväll




föll för grupptrycket så jag och julia bakade också idag, vems är finast mina här ovan eller afsana's inlägget under?;k

/koppen

Kakor:D

Vill bara börja med att säga att ibland så får vi alla dagar då vi är sugna på något gott och idag var jag sugen på muffins men dom blev helt brända i ugnen så jag bakade chokladdrömmar (kakor) istället och dom blev jätte goda men inte så fina jag slänger upp en bild på dom också.. men det är choklad kakor med små choklad bitar i som är smaskennsss :) så ska väl ta med några till tjejerna i skolan imorn eftersom att dom älskar kakor och muffins och vi har kommit överens om att någon av oss ska baka en gång i veckan och ta med till skolan så nu var det min tur skönt att bli av med det säger jag bara:) aja men bilden på kakorna blev inte så fina eftersom att jag inte hade lust att ta någon bild och så är min kamera sämst(säger vi) puss och kram syns på stan med kakor mot skolan hahahha vad fult de där lät.... hoppas ni blir nöjda med kakorna imorgon Amanda,Karin,Bettan(evelina) och lilla sofia. tro mig dom smakar bättre än dom ser ut


Hihih ville bara säga hej till några av mina läsare( bror Pingismannen och Malin)

/Afsana

♥♥


vissa är lite bättre än alla andra, eric saade är bäst♥ hihi

ajökens /koppen "evelinaaaaa"

ny blogg design

tjoh0 allihoppa, som ni ser har vi fått en ny design och den blev skitsnygg tycker jag iaf!
tack jenny för att du ville fixa den :-)
tycker alla kan besöka hennes blogg också!

http://jennsiii.blogg.se/

/kopp

Sommar


Kan ju bara säga att skolan idag gick jätte bra men fick inte så mycket gjort kände jag:p
Igår bestämde jag mig för att försöka vara snäll och inte säga några elaka kommentarer
under hela dagen och det tycker jag att jag lyckades med även fast det var svårt och
flera elaka kommentarer var på väg ut ur munnen så var jag tyst:)Ekonomi lektionen
var bara konstig och äcklig och desamma kan jag säga om min tyska lektion som handlade
om att alla tjatade om saltgurkor och hamburgare från mc och jag fattade ingenting som vanligt:O
då blir det att dra mot gymet nu och sen blir det väl att plugga och kolla big brother som vanligt...
men jag får hoppas på en bra dag i skolan imorgon med dom bästa och sen skrika att det är helg:D
jag längtar som in i satan tills sommaren kommer

/Afsana


saknaden



Bara för dig marre! Hoppas du har det bra i solen men vi saknar dig här. Hoppas du har bra väder men inte allt för bra. Det var roligt att vara brunast så länge det varade.
Pussar och kramar från Karin och Afsana

Förlåt sofia

Oh my god
You're such a beautiful surprise, girl
Oh, I cannot get enough
Want to explore the world with you (you), you (you)
You're the only reason that I'm here
Yea-eh-eh

Every day I think about you and I know why
In this world there are no words for me to explain my feelings for you
You're my queen, I'm your king
You're the words and I'm your favourite tune

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

My intuition tells me you're the one forever
I can see my self in bed with you when I am sixty-two
Ooh, when you look at me I feel so god damn free

Oh my god, oh my god
It's a wonderful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

Oh my love, oh my love
You're such a beautiful surprise
I'm in love, I'm in love
And I cannot get enough
Ooh la la, ooh la la
Don't ever want this to be over
(This to be o-over)

eh detta inlägg går till min lilla vän sofia ägget
för att jag kastade en bok på hennes läpp igår
så att hon fick en fläsklapp det var inte meningen
och jag beklagar:( hihii fast jag kan inte förneka
att det var ganska roligt:) just de evelina vann
våran muffins tävling för att hon tog amandas mobil
utan att hon märkte de...
men nu ska jag åter gå till min engelska lektion

/Afsana







Sweden

Nu trillade jag in på bloggen för första gången också! Sitter just nu i en datasal på Ullvi med de tre puckorna och resten av klassen. Vi har engelska och ska skriva nå tråk om kultur och sedan ha muntlig presentation, sköj, fast nej!

Karin och jag ska skriva om Sweden, enkelt och bra! Fast just nu sitter hon bara och jiddrar med Afsana och Pingis medan jag FAKTISKT har börjat skriva på min del av arbetet! Ja jag är dutti!

Så jäkla skönt att det är Torsdag idag, började 11.35 och har tre lektioner, snart bara två kvar. Fredag snaaaaart!

Ikväll blir det styrketräning med fotbollslaget och sedan taggar vi lördag då det är derby mot Arboga södra! Längtar rätt skapligt!

Nej nu ska jag ta och avsluta de andra puckorna spårar!



Chingching - Ling


:D

 hahahhahahhahahhaXD


RSS 2.0